In onze banketbakkerij worden zorgvuldig en met zorg al uw taarten gemaakt.

In deze slideshow ziet u hoe onze taarten tot stand komen. Druk op het rechtse pijltje om naar de volgende afbeelding te gaan.

0 biscuit opkloppen0 biscuit opgeklopt0 biscuitbeslag uitsmeren0 biscuitbeslag gladsmeren0 biscuit in de oven1 biscuit2 biscuit besmeren3 slagroommachine4 biscuit slagroom opspuiten5 biscuit opstapelen6 biscuit uitsmeren7 biscuit randen hazelnoot8 randen hazelnoot resultaat9 taart snijden11 slagroomtaart10 slagroomtaart12 slagroomtaart met versieringen13 slagroomtaart lieveheersbeestje
Het biscuit wordt opgeklopt
De biscuit is opgeklopt
Het biscuitbeslag wordt in de bakvorm gegoten
Het biscuitbeslag wordt uitgesmeerd in de bakvorm
Het biscuitbeslag gaat de oven in
Het biscuit wordt doormidden gesneden
Op de tussen laag wordt er een smaakvolle gelei uitgesmeerd
De slagroom wordt uit de machine gehaald
De slagroom wordt op de tussenlaag gespoten
De laag biscuit wordt opgestapeld en er wordt een toef slagroom toegevoegd
De slagroom wordt uitgesmeerd over het opgestapelde biscuit.
De hazelnoot rand wordt aan de taart toegevoegd
Het resultaat van de hazelnoot randen op de taarten.
De taart wordt in gelijke stukjes gesneden
Toefjes slagroom worden toegevoegd boven op de taart
Toefjes slagroom worden toegevoegd boven op de taart
Het eindresultaat van de taart voor St. Jan
Het eindresultaat van de lieveheersbeestjes taart